Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.

antalya şehidini dualarla uğurladı.

Antalya Şehidini dualarla uğurladı.

Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen, Antalya'da ebediyete uğurlandı.

Şırnak’ta Çakırsöğüt Komando Tugayı’na ait askeri aracın Akçay Askeri Üs bölgesine giden yolda devrilmesi sonucu şehit düşen askerden biri olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen, Manavgat ilçesinde ebediyete uğurlandı.

Manavgat ilçesi Çakış Mahallesi Yeniköy mevkisinde düzenlenen cenaze törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin naaşı askerlerin omzunda tekbirler eşliğinde taşındı. Cenaze namazını İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, kıldırdı.

Törende şehitlik mertebesinin önemine işaret eden Müftü Yalçınkaya, “ Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için görev yapmakta iken aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 şehidimizden biri olan, en değerli varlığı canını feda eden , bir gül bahçesine girercesine şehadet şerbetini içen, kahraman Şehidimiz Astsubay Mustafa Şen için bugün son görevimizi yerine getiriyoruz. Kahraman Şehitlerimizin mekanları cennet makamları âli, ruhları şad olsun. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Şehidimiz sayesinde birliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı daim eylesin. Azîz milletimizin başı sağolsun.” ifadelerini kullandı.

Namazın ardından askerlerin omzuna alınan Şen'in naaşı, tekbirler eşliğinde cenaze aracına kadar taşındı.

Törene katılan çok sayıda vatandaş dualar eşliğinde yaklaşık 1,5 kilometre uzaktaki mezarlığa yürüyüp, cenazenin taşındığı araca eşlik etti.

Şehit Astsubay Mustafa Şen’in cenazesi Manavgat ilçesinin Çakış Yeni Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.