Ardahan'da Kur'an Kursu öğreticilerine "covid-19"semineri Verildi

kur'an kursu öğreticilerine 'covid-19'semineri verildi

Ardahan İl Müftülüğümüz tarafından Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik “Covid-19 Salgın Hastalığı” konulu seminer düzenlendi. İl Müftülüğümüz 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Kur’an kursu öğreticilerine, koronavirüs salgınına karşı uygulanacak tedbirler konusunda öğreticileri bilgilendirmek amacıyla bir seminer düzenlendi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen seminerde, Kur’an kursu öğreticileri , İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgın hastalığı hakkında bilgilendirildi.

Seminere İl Sağlık Müdürlüğü personeli Dr. Cevriye Ceyda Kolaylı katıldı. Dr. Kolaylı Kur’an kursu öğreticilerini Covid-19 salgın hastalığı, virüsten korunma yolları ve virüse karşı mücadelede Kur’an kurslarında alınacak tedbirler konusunda bilgi verdi.