Balikesir'da Mayıs Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleştirildi

mayıs ayı ilçe müftüleri toplantısı gerçekleştirildi

İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı Erdek İlçe Müftüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz sayın Hasan Hayri Yaşar'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantıda cami ve Kur’an Kursu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve cami dışı din hizmetlerinin yaygınlaştırılması için yapılacak çalışmalar ile din hizmetlerinde gerçekleştirilecek faaliyetleri ihtiva eden konular ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen faaliyetler istişare edildi.

Toplantı öncesi İl Müftümüz Yaşar, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'u ve Erdek İlçe Müftüsü Doğan Eygün'ü makamlarında ziyaret etti.