Bartın'da Feci Kazada Hayatını Kaybeden 4 Kişi Defnedildi.

Bartın’a bağlı Kozcağız-Hasankadı yolu üzerinde bulunan Kışla Barajı’nda suya gömülen otomobilde hayatlarını kaybeden baba Hüseyin Özgüç (65), çocukları İlyas (33) ve İsmail (35) Özgüç ile damadı Muhammet Karakaş (45) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sahil Güvenlik ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkartılan cenazeler, Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak Barkaçboz köyü Bodra mahallesindeki evlerinin önüne getirildi. Ailelerin sinir krizleri geçirdiği cenaze merasiminde, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar okundu. Bartın İl Müftüsü Abdülcelil Çakar’ın yaptığı konuşma ve İl Müftü Yardımcısı Hulusi Güner’in yaptığı dua sonrası, ikindi namazına müteakip köy meydanında cenaze namazı kılındı. Cenazeler daha sonra köy mezarlığına defnedildi.
Merhumlara Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar dileriz...