Batman'da Esentepe'de Necat Nasıroğlu Külliyesi Yükseliyor.

esentepe'de necat nasıroğlu külliyesi yükseliyor.

Esentepe'de Necat Nasıroğlu Külliyesi Yükseliyor.

Batman Valimiz Hulusi Şahin, İl Müftümüz Turgut Erhan, Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Nasıroğlu, Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından yaptırılan Esentepe’deki Külliye inşaatı ve Seyir Terası alanını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında şantiye yetkililerinden bilgi aldılar .

Ziyaretleri esnasında Valimiz Hulusi Şahin ve İl Müftümüz Turgut Erhan ve Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Nasıroğlu'na inşaat projesi ile bağlantı yolları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirmede bulunuldu. Yapımına başlanan Külliyenin 8 bin kişilik Cami'nin dışında, Millet Bahçesi, Kütüphane, Gençlik Merkezi, Kur’an Kursu, Konferans Salonu, Taziye Evi, Gasilhane ve Otopark gibi çeşitli sosyal donatılarda yer alacak.