Bilecik'de Fethi şişman Ahirete Uğurlandı

fethi şişman ahirete uğurlandı

İl Müftüsü Necati AKKUŞ, Bilecik’in sevilen ve tanınan esnaflarından TSO Yönetim Kurulu Üyesi Orhan ŞİŞMAN’ın babası Fethi ŞİŞMAN’ın cenaze törenine katıldı.

86 yaşında hakkın rahmetine kavuşan Fethi ŞİŞMAN’ın cenazesi 09.11.2018 Cuma günü Cuma namazına müteakip, Bilecik Merkez İmam Hatip Tatbikat Camiinde  İl Müftüsü Necati AKKUŞ’un kıldırdığı cenaze namazından sonra Düzce’nin Kaynaşlı İlçesinde toprağa verildi. Cenazeye, ilimizin protokolünün yanı sıra  siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çevre İl ve İlçelerden çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İl Müftülüğü olarak Merhuma Allah’tan Rahmet, Sayın TSO Yönetim Kurulu Üyesi Orhan ŞİŞMAN ve yakınlarına Cenab-ı Allah’tan sabrı cemil niyaz ediyoruz.