Bilecik'de Hamidiye 4-6 Yaş Kur'an Kursu Dualarla Açıldı

hamidiye 4-6 yaş kur'an kursu dualarla açıldı

İl Müftülüğü bünyesinde Hamidiye 4-6 Yaş Kur’an Kursu açıldı.

Açılışa; Vali Tahir Büyükakın, BŞEÜ Rektörü İbrahim Taş, Belediye Başkanı Nihat Can, İl Müftüsü Necati Akkuş, bazı daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Bahçeli Evler Mahallesinde Cuma Namazından önce açılışı gerçekleşen Hamidiye 4-6 yaş Kur’an kursunda açılış konuşması yapan Müftü Akkuş; Cenabı Hak Teâlâ bu meclisimizi bereketlendirsin. Bu hizmetimizi rızai ilahiye uygun bir hizmet eylesin inşallah, Bilecik İl Merkezinde açacak olduğumuz 11 inci 4-6 yaş Kur’an Kursu, 16 Sınıf oldu şuana kadar, İl genelinde 30 un üzerinde 4-6 yaş Kursumuzun açılışı gerçekleştirildi ve ilimiz genelinde 4-6 yaş 500 öğrencimiz var, yeterlimi?  Değil, hedef kitlemiz İl genelinde yaklaşık 5000 in üzerinde olan 4-6 yaş gurubunun tamamına ulaşmaktır. Sizlerin desteğiyle, Rabbimizin fırsatıyla inşallah bunu gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz bu vesileyle ben gerek bu Camii şerifi, gerekse bu Kur’an Kursumuzu inşa eden, bina eden Hacı Recep Fidan abimize çok teşekkür ediyorum. Sözlerinin ardından Dua etti.

Kur’an Kursunun açılış Kurdelesini Bilecik Valisi Sayın Tahir Büyükakın, BŞEÜ Rektörü İbrahim Taş, Belediye Başkanı Nihat Can, İl Müftüsü Necati Akkuş, Hayır Sever Hacı Recep Fidan, İş Adamı Orhan Şişman birlikte kesti.

ENKIYMETLİ VARLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ

Açılış sonrası Kursu Gezen Vali Tahir Büyükakın, Kuran Kursu Öğreticilerinin Öğretmenler gününü kutlayarak en kıymetli varlıklarımız çocuklarımız diyerek, çocuklarımız siz değerli öğretmenlerimize emanet onları iyi yetiştirin, 4-6 yaş gurubundaki tüm çocuklarımızın bu eğitimi alacak şekilde kendimize hedef koyalım. Destek olan herkese teşekkür ediyorum, Bilecik İlimiz İçin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dedi.