Bingol'de Ara Tatil Hizmet Içi Eğitim Semineri Düzenlendi.

ara tatil hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Bingöl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç odaklı ve 4-6 yaş Kur’an Kurslarında görev yapan Öğreticilerine yönelik, 18-21 Kasım 2019 tarihleri arasında eğitim semineri verildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile başlayan program, İl Müftümüz Muharrem Genç’in  açılış konuşması ile devam etti.

İl Müftülüğümüz  Konferans Salonunda gerçekleşen  Eğitim seminerinde; ‘’Temel Afet ve Acil Durum Bilinci-Mehmet Emin BOĞATEKİN Afet İl Müdürü’’,“Çocuğa Sınıf Yönetimi-Hasan AĞUŞ PDR Öğretmeni”, “Erken Çocuklukta Dini Gelişim-Dr.Cengiz MÜRSEL Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi”, “Erken Çocuklukta Mahremiyet Eğitimi-Hanife MİRAN İl Müftü Yardımcısı”, “Etkili İletişim Yöntemleri Çocuklarla İletişim Öğrencilerle İletişim Velilerle İletişim-Hatice KILINÇER Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi”,’’2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Esasları DİBBYS/EHYS Eğitimi’’sunumlarını gerçekleştirdi.

Müftülüğümüzün düzenlediği eğitim seminerine tüm ilçe müftülüklerimiz bünyesinde görev yapan olan 60 öğretici katılım sağladı.