Bolu'da Il Müftüsü Demirtaş, Emekli Imam-hatip Olan Babası Ile Birlikte Cuma Görevini Ifa Etti

il müftüsü demirtaş, emekli imam-hatip olan babası ile birlikte cuma görevini ifa etti

Baba-oğul görev yaptılar..

İL MÜFTÜSÜ DEMİRTAŞ, EMEKLİ İMAM-HATİP OLAN BABASI İLE BİRLİKTE CUMA GÖREVİNİ İFA ETTİ.

Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, emekli imam-hatip olan babası Cevat Demirtaş ile birlikte Yıldırım Bayezit Camii'nde birlikte görev yaptı.

Bolu iline ziyareti sebebi ile gelen Emekli imam-hatip Cevat Demirtaş cuma sohbetini yaptı. Bolu il muftusu Hüseyin Demirtaş ise cuma hutbesini irad etti.

Müftü Demirtaş Cuma Namazı sonrası yaptığı açıklamada , babasının Bolu ilini ziyareti sebebi ile hem kurumumuzu hem de evimizi şereflendirdiğini ifade etti.

Babam, aktif din görevlisi iken görev yaptığı tüm yerlerde iz bırakmış , Hz. Kur'an'ı cemaati ile birlikte 5 defa tefsirini yapmış, daima görevini birinci vazife bilmiş, evlatlarına da disiplinli çalışma konusunda örnek olmuş bir babamizdir. Söylemleri içinde en şerefli insan görevini en iyi yapan insandir diyerek iş ahlakının bir şeref olduğunu hep ifade etmiştir dedi.