Bolu'da Yarışmalarda Dereceye Giren öğrenciler Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Tarafından ödüllerini Aldılar.

yarışmalarda dereceye giren öğrenciler il müftüsü ali rıza tahiroğlu tarafından ödüllerini aldılar.

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu etkinlikler çerçevesinde Bolu İl Müftülüğü Kur’an Kursları öğrencileri arasında resim, şiir ve kompozisyon dallarında yarışmalar düzenlendi.

Bolu İl Müftülüğü Borazanlar Hacı Mehmet Kur’an Kursu ve aynı zamanda akademik olarak Akşemseddin İmam-Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler kuran kursu yönetici ve öğreticilerinin desteği ile katıldıkları yarışmalarda dereceye girdiler.

Müftü Yardımcısı Fadime Arslan’ın da hazır bulunduğu programda İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu, öğrencilerle teker teker sohbet ederek onlara çay ikramında bulundu ardından dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederek bundan sonraki hayatlarında başarı ve sağlık temennisinde bulundu. Son olarak öğrencileri yarışmaya katılımlarını teşvik eden kursun yönetici ve öğreticilerine teşekkür etti.