Burdur'da şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yeşilova'da Yapıldı

şubat ayı ilçe müftüleri toplantısı yeşilova'da yapıldı

Şubat ayı ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Hıdır Bayrak’ın başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Yüksel Güzel ve ilçe müftülerinin katılımıyla Yeşilova’da yapıldı.

Toplantıda gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılarak gündem konuları görüşüldü.

İl Müftüsü Hıdır Bayrak Yeşilova’da Din Görevlileri İle Buluştu

Şubat Ayı İlçe Müftüleri toplantısı için Yeşilova ilçesinde bulunan İl Müftüsü Hıdır Bayrak toplantı öncesi din görevlileri ile bir araya geldi.

İl Müftümüzden Umrecilere Seminer

İl Müftümüz Hıdır Bayrak Yeşilova ilçesinden Salda Köyü Camii İmam-Hatibi Cemal Altıntaş’ın din görevlisi olduğu 24 Günlük 11. Tur ile Umre için kutsal topraklara gidecek vatandaşlarımıza seminer verdi.

İl Müftüsü Hıdır Bayrak Umre ibadetinin önemi konularında bilgilendirmelerde bulunarak umrecileri tebrik ederek hayırlı yolculuklar diledi.