Bursa'da öğrenciler Mavi Tur'a Katıldı

bursa'da öğrenciler mavi tur'a katıldı

Bursa İl Müftülüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği geziye KYK ve TDV öğrenci yurtlarında kalanlar ile Bursa Diyanet Gençlik faaliyetlerinde yer alan öğrenciler katıldı.

Mudanya feribot iskelesinden başlayan gezi sırasıyla Armutlu, Fıstıklı, Kumla ve Gemlik’in ardından yine Mudanya iskelesinde tamamlandı.
Yoğun katılımdan dolayı cumartesi günü kız öğrencilere, pazar günü de erkek öğrencilere yönelik yapılan geziye İl Müftü Yardımcısı Dr. İbrahim Özler ve Faruk Güneş katıldı. 
Dr. İbrahim Özler gezi esnasında öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Genç demek hazine demektir. Gençlik hazinesinin kıymetini bilerek her alanda donanımlı olarak hayata hazırlanmanız gerekmektedir. Ülkemiz için, milletimiz için, anne be babalarınız için önemli ve değerlisiniz. Buradan hareketle bizler de sizler için din alanının yanısıra Bursa Diyanet Gençlik olarak Şehreküstü meydanında bulunan hizmet binamızda gençlik merkezimizi açtık. Burada sizleri misafir etmenin yanında çeşitli alanlarda hazırladığımız çalışmalara da katılmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Düzenlenen geziden oldukça memnun kalan öğrenciler de emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.