Cankiri'da Cumhuriyet şehit Hasan Gülhan Anadolu Lisesi'nde Mevlid-i Nebi Programı

cumhuriyet şehit hasan gülhan anadolu lisesi'nde mevlid-i nebi programı

6 Ekim Perşembe günü İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Cumhuriyet Şehit Hasan Gülhan Anadolu Lisesi’nde Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi. Program, Bahçelievler Camii İmam Hatibi Hüsnü Gürlü’nün Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan Mevlid-i Nebi Haftası sinevizyonu izlenmesinin ardından İl Vaizi Mesut Yılmaz, “Hz. Peygamber, Cami ve İrşat” konusunda konferans verdi. Program çıkışı öğrencilere güllü lokum ikram edildi. Programa okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Katkılarından dolayı okul idaresine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.