Çorum'da Il Müftümüz Muharrem Biçer, Hz. Peygamber (sav) Anlattı

il müftümüz muharrem biçer, hz. peygamber (sav) anlattı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)’in hayatının ve İslam ahlakının öğrenilmesi amacıyla Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen “Siyer-i Nebi” Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül takdim töreni ve konferansı düzenlendi.

İl Müftümüz Muharrem Biçer de, “Siyer-i Nebi Yarışması” ödül törenine konuşmacı olarak katıldı.

Programa başta İl Müftümüz Muharrem Biçer olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AGD İl Başkanı Mehmet Göle, SP İl Başkanı Faruk Cıdık, ÖĞDER İl Başkanı Ramazan Yiğitoğlu, Diyanet-Sen İl Başkanı Ali Yıldız, yarışmaya katılan öğrenciler ve veliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açış konuşmalarından sonra İl Müftümüz Muharrem Biçer’in konferansıyla devam etti.

İl Müftümüz Muharrem Biçer, Hz. Peygamber (sav)’in hayatından insanlık tarihi için örnek ler sunarken dünya ve ahiret hayatımızın tek kurtuluş yolunun ancak bu yolla kazanılabileceğini ifade etti. Biçer, evlerimizde hadis-i şerif okumalarıda yaparak çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmemiz gerektiğini söyledi.

Konferans sonunda yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini İl Müftümüz Muharrem Biçer’in elinden aldı.