Corum Müftülüğü şehit Muhammed çoban, Dualarla Toprağa Verildi

şehit muhammed çoban, dualarla toprağa verildi

Mardin’in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban, son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin’de düzenlenen tören sonrasında uçakla Merzifon Havalimanı’na getirilen şehidin cenazesi, daha sonra helallik alınması için karayoluyla Çorum’daki evine getirildi. Şehidin Türk Bayrağı’na sarılı tabutu evine getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Burada alınan helalliğin ardından şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Çoban, Akşemseddin Camii’nde öğle namazına müteakiben İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Namazın ardından şehidin cenazesi Çorum Şehitliğinde toprağa verildi.