Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu

denizli'nin minikleri şenlikte buluştu

Denizli İl Müftülüğünce düzenlenen 100. Yılda Çocuklarımızla Yüz Şenlikte Buluşuyoruz isimli etkinlikte minikler bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Vakıf katılım sponsorluğunda 100. Yılda Çocuklarımızla Yüz Şenlikte Buluşuyoruz isimli etkinlik ilk gününde Denizli'de gerçekleştirildi.

Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonunda küçük hafızımızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun selamlama konuşmaları ile devam etti.

İl Müftüsü Pamuklu, 4-6 Yaş Kur'an kurslarının önemine dikkat çekti. Ayrıca bu etkinlikte emeği geçen personele, katılım gösteren ailelere ve etkinliğin neşesi miniklere teşekkür etti.

Selamlama konuşmalarının akabinde kürsüyü teşrif eden Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut ise Bu tarz etkinliklerin çocuklarımızda Milli ve Manevi değerlerin oluşması adına iyi bir adım olduğunu, bu tarz etkinliklerin oluşmasında desteğimizi her daim göstereceğiz. diye konuştu.

Etkinlikte TRT Çocuk Programcısı ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibi tarafından sunulan gösterilerle keyifli vakitler geçiren çocuklar, hem eğlendi hem öğrendi.