Denizli'de Din Görevlilerine Bağımlılık Konusunda Seminer

din görevlilerine bağımlılık konusunda seminer

Denizli İl Müftülüğü her türlü bağımlılığa karşı din görevlerinin kendilerini yetiştirmesi ve topluma rehberlik etmesi için çevrimiçi seminerler düzenlemeye devam ediyor.

İl Müftülüğünün ev sahipliğinde Yeşilay Denizli Şubesi iş birliğiyle “Teknoloji Bağımlılığı” ve YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) hakkında 19 ilçede görev yapan tüm din görevlilerine yönelik seminer gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Aykut Günlü ile Yeşilay Sosyal Hizmetler Uzmanı tarafından gerçekleştirilen sunumun akabinde Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, “Denizli Müftülüğü olarak bağımlılıkla mücadele konusunda gerçekleştirdiğimiz seminerlerle hem farkındalık oluşturup hem de bu konuda üzerimize düşen görevi en hassas şekilde yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı ve gençlerimizibağımlılık konusunda hem camilerimizde hem Kur’an Kurslarımızda hem de sosyal hayatın her alanında bilgilendirmeyi hedefliyor, dinimizin de yasaklanmış olduğu bu kötü alışkanlıklardan ailelerimizi korumasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bu seminerlerin gerçekleşmesinde emeği geçen Yeşilay Denizli Şube görevlilerine teşekkür ediyorum.” dedi.