Denizli'de Emekliye Ayrılan Bozkurt Ilçe Müftüsü Seyfettin Kocaoğlu'na Plaket Verildi

emekliye ayrılan bozkurt ilçe müftüsü seyfettin kocaoğlu'na plaket verildi

EMEKLİYE AYRILAN BOZKURT İLÇE MÜFTÜSÜ SEYFETTİN KOCAOĞLU’NA  PLAKET VERİLDİ

 

Denizli Bozkurt İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken emekliye ayrılan Seyfettin Kocaoğlu’na Denizli Müftüsü Mehmet Aşık tarafından plaket verildi.

 Denizli Müftüsü Aşık yaptığı konuşmada “ Uzun yıllar Diyanet İşleri Başkanlığımızda görev yapan ve son olarak Bozkurt İlçe Müftüsü olarak hizmet eden Seyfettin Beyle 27 ay gibi bir süre beraber çalıştık. Bu süre zarfında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim. Emeklilik hayatı boyunca sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamasını yüce Rabbimizden niyaz ederim” dedi.

 

 Emekliye ayrılan İlçe Müftüsü Seyfettin Kocaoğlu “ 1983 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında başladığım görevi artık nihayete erdiriyorum. Bu sürenin son dönemini Bozkurt İlçe Müftüsü olarak icra etmeyi Rabbim nasip etti. Bu görevi ifa ederken bize her zaman rehberlik eden Denizli Müftümüz Mehmet Aşık hocamıza teşekkür ederim, bu güne kadar çalıştığım tüm meslektaşlarıma çalışma hayatlarında başarılar dilerim dedi.

 

 Denizli Müftüsü Mehmet Aşık'ın emekliye ayrılan Seyfettin Kocaoğlu'na plaket takdimi ile program sona erdi.