Duzce'de 15 Temmuz şehitleri Kur'ân-ı Kerim Ve Dualarla Anıldı.

15 temmuz şehitleri kur'ân-ı kerim ve dualarla anıldı.

15 Temmuz Şehitleri Kur’ân-ı Kerim ve dualarla anıldı.

Düzce Valiliği’nin himayesinde ve Düzce Valisi Cevdet ATAY’ın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Düzce Şehitliğinde, 15 Temmuz şehitlerini anma programı gerçekleştirildi.

Düzce Şehitliğinde gerçekleştirilen program, Cedidiye Camii İmam-Hatibi Fatih ZEREN’ in şehitlerin kabirleri başında okuduu Kur’ân-ı Kerim tilâvetiyle başladı. Ardından Düzce İl Müftüsü Rüstem CAN’ın vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz için yaptığı dua ile devam etti.

Programa Düzce Valisi Cevdet ATAY, Belediye Başkanı Dr. Faruk ÖZLÜ, milletvekilleri, İl Müftüsü Rüstem CAN, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Şehit yakınları, din görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz şehitlerini anma programı, kabir ziyareti ve duaların ardından sona erdi.