Duzce'de Hafızlık Ve Kura'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları Yapıldı

hafızlık ve kura'an-ı kerim'i güzel okuma yarışmaları yapıldı

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Din Görevlileri arası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma yarışmaları il finali 10 Mayıs Salı günü İl Müftülüğümüzde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Rüstem Can’ın komisyon başkanlığında düzenlenen yarışmada komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda Erkek Din Görevlileri arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma kategorisinde Merkez Musababa Mh. Kozluk Camii İmam Hatibi Emrecan Tekel,

Erkekler Hafızlık kategorisinde Cumayeri İlçesi Avlıyan Köyü Camii İmam Hatibi Hasan Kocabıyık,

Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Kadınlar kategorisinde ise Akçakoca İlçesi Ayazlı Mh. Kur’an Kursu Öğreticisi Güllü Küçük birinci olarak bölge finalinde ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

Erkek Din Görevlileri arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma kategorisinde bölge finali 9 Haziran 2022 tarihinde Karabük’te, Erkekler Hafızlık kategorisi bölge finali 2 Haziran 2022 tarihinde Ankara’da, Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Kadınlar kategorisi bölge finali ise 23 Haziran 2022 tarihinde Bolu’da yapılacak.

Bölge finalinde ilimizi temsil edecek personelimize başarılar dileriz.