Duzce'de Il Müftü Yardımcımız Hüseyin Akkaya Emekli Oldu.

il müftü yardımcımız hüseyin akkaya emekli oldu.

İl Müftü Yardımcımız Hüseyin AKKAYA Emekli Oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığında toplamda 43, Düzce İli Yığılca İlçe Müftülüğünde 6 ve son olarakta Düzce İl Müftülüğündeki 5 yıllık görev süresinin ardından yaş haddinden emekliye ayrılan İl Müftü Yardımcımız Hüseyin AKKAYA hocamız için İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda Veda Programı düzenlendi.

İl Müftümüz Rüstem CAN’ın  ev sahipliğinde düzenlenen programa İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları ve daire personeli katıldı.

Programda konuşma yapan İl Müftümüz CAN, “43 yıl din hizmetlerinde verimli ve başarılı hizmetler verdiniz. Din hizmetleri alanında önemli görevler icra ettiniz. Şahsım ve İl Müftülüğümüz  adına ilimizde vermiş olduğu değerli hizmetlerden, kurumun hem donanım hem etkin hizmet açısından bu noktalara gelmesindeki katkılarınızdan ve uyumlu mesai arkadaşlığınızdan dolayı şahsınıza çok teşekkür ediyor, emeklilik yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.

İl Müftümüz Rüstem CAN  program sonunda Müftü Yardımız Hüseyin AKKAYA’ya ilimizde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı günün anısına plaket ve hediye takdiminde bulundu.