Duzce'de Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur'an Kursu Inşaatı Hızla Devam Ediyor.

kültür mahallesi 4-6 yaş kur'an kursu inşaatı hızla devam ediyor.

İlimiz Kültür Mahallesinde inşaatına Mayıs ayı sonunda başlanan Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatı hızla devam ediyor.

Düzce Valiliği, Düzce İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi ve Hayırsever vatandaşların işbirliği ile Kültür Mahallesinde hizmet verecek olan Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatını ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunan İl Müftüsü Hüseyin Can, Kur’an Kursu ile ilgili bilgiler verdi.

Müftü Hüseyin Can, “Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursunun temelini Mayıs ayı sonunda Düzce Valimiz Dr. Zülkif Dağlı’nın teşrifleriyle attık. Allah'a şükürler olsun. Tüm hızıyla inşaatımız devam ediyor. Kursumuz tamamlandığında 550 m² oturum alanına sahip olacaktır. İçerisinde Kadın-Erkek Mescidi, 10 adet derslik, spor etkinlik alanları, çok amaçlı salon, konferans salonu ve yemekhane bulunacaktır. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle Allah’ın izniyle en yakın zamanda tamamlayıp hizmete açacağız.” dedi.

Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu’na destekleriniz için;

Türkiye Diyanet Vakfı Kuveyt Türk Düzce Şubesi