Erzincan'da Aralık 2019 Yılsonu Personel Toplantısı Yapıldı

T.C.

ERZİNCAN VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

ARALIK 2019 YILSONU PERSONEL TOPLANTISI (30.12.2019)

37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı Sonuç Bildirgesinin görüşülmesi Din şurası kararlarının personele duyurulması. Personelin sosyal medya kullanımı hakkında uyarılması. Diyanet TV ve yayınlarının cami içerisinde personelce duyurulması. Camilerin temizliği. Sarık ve cübbelerin temizliği. Takrir dersleri ile ilgili duyurunun yapılması. (Takrir derslerinin DHYS’ye girenler Din Hizmetleri biriminde onaylatıp çıktısını alacak ve imzalatacaklardır. Cami müştemilatlarındaki su kayıp ve kaçaklarının giderilmesi. (Ek-1) Yurtdışı kısa süreli görevlendirme sınavının duyurulması. (Ek-2) Camilerde “Sandalyede Namaz” konusunun personele duyurulması. (Ek-3) “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesinin duyurulması. (Ek-4) Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi konulu yarışmanın duyurulması. (Ek-5) Diyanet Çocuk “YouTube” kanalının personele duyurulması. Diyanet İşleri Başkanlığının “Mal Bildiriminde Bulunulması” konulu yazsının personele duyurulması. Temel Aile Bilinci Projesi Eğitim semineri konulu yazının personele duyurulması.

Dilek ve temenniler.

Aynı gündem maddeleri çerçevesinde, aynı gün saat 13.30'da Kur'an Kursları öğreticilerine yönelik toplantı, İl Müftümüzün katılımıyla il müftü yardımcısı Ayşe Yılmaz nezaretinde gerçekleştirildi.

Mehmet Emin ÇETİN

İl Müftüsü