Erzincan'da Irşad Hizmetleri Kapsamında Kemah Ilçesini Ziyaret

irşad hizmetleri kapsamında kemah ilçesini ziyaret

İrşad Hizmetleri Kapsamında Kemah İlçesini Ziyaret

06/03/2020

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Vaaz ve İrşat Hizmetleri plan ve programları çerçevesinde bugün, il müftümüz Mehmet Emin Çetin, müftü yardımcılarımız, vaizlerimiz ve diğer kurum personeli Kemah, İliç, Kemaliye ve Üzümlü ilçelerinde vaaz ve irşat hizmetlerinde bulundular. İnsanın Dünyadaki Cenneti Aile konusu ile vaazlar verildi, haftanın hutbesi irad edildi. Program kapsamında Kemah İlçesini ziyaret eden il müftümüz, cuma vaazını yaptılar, dua ettiler. Namazı müteakip Belediye Başkanı Osman Kemal Arslan ile bir araya gelen müftümüz, ilçe hakkında çeşitli temaslarda bulundular. Daha sonra müftülük hizmet dairesine de bir ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler edindiler.