Erzurum'da Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Ziyaretleri

vekaletle kurban organizasyonu tanıtım ziyaretleri

İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız başkanlığında kurulan komisyon, vekaletle Kurban kesim organizasyonu hakkında bilgilendirme ve tanıtım yapmak üzere kurumları ve yöneticileri ziyaret ediyor. Bu kapsamda 24.07.2019 Çarşamba günü İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız, İl Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut ve TDV Erzurum şube görevlisi Emrah Satıcı Erzurum 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bekir Uzun’u makamlarında ziyaret ettiler. İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız ziyarette Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yürüttüğü faaliyetler, yaptığı hizmetler ve özellikle de Vekaletle kurban Kesim Organizasyonu hakkında bilgiler verdi. İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız, sıcak karşılamaları ve ilgilerinden dolayı 9.Kolordu ve Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı’na teşekkür etti.