Eskisehir'de Beylikova Ulu Camii Kur'an Kursu Hizmete Açıldı

beylikova ulu camii kur'an kursu hizmete açıldı

Kovid-19 tedbirlerine riayet edilerek dualar ile açılan Kur'an Kursuna Kaymakam Abdüllatif YILMAZ İl Müftüsü Bekir GEREK İlçe Belediye Başkan Vekili Nurcan KÜÇÜK İlçe Müftüsü Selim DEMİR katıldı. Kaymakam Abdüllatif YILMAZ Kur’an Kursunu hayırlı olması dileğiyle emeği geçenlere teşekkür etti. İl Müftüsü Bekir GEREK'te Diyanet İşleri Başkanlığı olarak Kur’an Kursu hizmetlerine önem verdiklerini vurgulayarak son dönemde 4-6 yaş grubu Kur’an Kursunun önem kazandığını belirtti halkımızın bu Kur’an Kurslarına büyük bir teveccüh gösterdiğini ve Müftülükler olarakta Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan müfredat doğrultusunda eğitim verdiklerini belirtti. Kur'an Kursunun yapımında emeği geçen başta İlçe Müftüsü Selim DEMİR olmak üzere tüm hayır sahiplerine teşekkür etti daha sonra 4.-6 yaş grubu öğrencileri ile buluştular. İl Müftüsü Bekir GEREK ayrıca Kaymakam Abdüllatif YILMAZ İlçe Müftüsü Selim DEMİR'i makamında ziyaret etti.