Eskisehir'de Diyanet Işleri Başkanlığı Tarafından Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Her Yıl Düzenlenen "etkili Hutbe Sunum Yarışması Bölge Finali" Kastamonu'da Yapıldı.

diyanet işleri başkanlığı tarafından camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle her yıl düzenlenen 'etkili hutbe sunum yarışması bölge finali' kastamonu'da yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, personelin yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik ülke genelinde düzenlenen ‘’Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasının 8. Bölge Finali’’ Kastamonu’da gerçekleştirildi.

Covid-19 tedbirleri eşliğinde Nasrullah Camii’nde düzenlenen yarışmaya Ankara, Eskişehir, Kastamonu, Kırıkkale, Bolu, Düzce, Çankırı, Karabük, Bartın ve Zonguldak il birincileri katıldı.

Yarışmaya Eskişehir İl birincisi olarak katılan Fehmi AKIN bölge birincisi oldu.