Eskisehir'de Engelli Adımlara Engelsiz Bakışlar

engelli adımlara engelsiz bakışlar

Eskişehir İl Müftülüğü ve Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği ile engelli vatandaşlarımıza akülü araç ile tekerlekli sandalye hediye edildi.

TDV Eskişehir Şube Başkanı/İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Semih GÜMÜŞ, TDV Kadın Kolları Sorumlusu Başak ATICI ve Sivil Toplum Kuruluşlarından gönüllülerin katılımıyla toplamda yedi kişiye akülü araç ve tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engelliler, evlerinde ziyaret edilerek hediyeleri takdim edildi. Dışarıda rahatlıkla dolaşabilecek olmanın verdiği sevinçle “Üç yıldır pencereden dahi sokağa bakmadan sadece salondaki tekli koltukta oturdum. Hamdolsun ki artık sokağa çıkabileceğim…” diyerek duygularını dile getiren bir vatandaşımızın mutluluk gözyaşlarına, dualar eşlik etti. Diğer vatandaşlarımız da kampanyadan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İl Müftüsü GEREK, “Yürüme güçlüğü çeken kişinin ayağı mesabesinde bu araçların hediyesiyle mutluluğunuza ortak olmanın coşkusunu yaşıyoruz. Bizler her daim sizlerin yanınızdayız. Gönüllerimiz bir, sevinçlerimiz bir. Karşılaşacağınız her engeli, engelsiz bir duruşla desteklemek ve bu anlamda faaliyetler oluşturmak en büyük arzumuzdur. Sizlere maddi- manevi katkı sağlayacak faaliyetlere İnşallah devam edeceğiz.” dedi.

İl Müftüsü Bekir GEREK organizasyonda büyük emeği geçen İl Müftü Yardımcısı Fatma ADSOY'a, Engelli koordinatörleri Ayşe ELSÖZ ve Semih Gümüş’e, Kadın Kolları Sorumlusu Avukat Başak ATICI' ya, TDV gönüllülerine, STK'lara ve bağışta bulunanlara teşekkür etti.