Eskişehir'den Idlib'e Miniklerden Kardeşlik Köprüsü

eskişehir'den idlib'e miniklerden kardeşlik köprüsü

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” temasıyla yürütülen İyilik Konutları projesine, Eskişehir Odunpazarı İlçe Müftülüğü Vişnelik Camii Kur’an Kursunda okuyan 4-6 yaş grubu öğrencileri kumbaralarını İdlib’de inşa edilen iyilik konutlarına bağışladılar.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’na destek artarak devam ediyor.

Suriye’nin kuzeyinde yer alan Azez ve İdlib şehirlerine yönelik yürütülen TDV’nin kalıcı konut projesine destek olmak adına, Eskişehir İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerince kampanya başlatıldı.

Kampanya kapsamında, Odunpazarı Müftülüğü Vişnelik Camii Kur’an Kursu’nda okuyan 4-6 yaş yaş grubu öğrencileri kumbaralarındaki paraları öğretmenleri Hatice GEREK’e teslim ederek bu kampanyaya destek oldular.

4-6 yaş grubu öğrencileri, öğretmeri Hatice GEREK ile birlikte kumbaralarındaki paraları bir araya getirerek TDV Eskişehir şubesine teslim ederek kampanyaya destek oldular. Duyarlı olan minik yavruları gönülden tebrik ediyoruz. Onların sıcak bir yuvası var iken sıcak bir yuvası olmayan İdlib’teki kardeşlerini unutmadılar.