Eskişehir Müftülüğü Emekli Din Görevlilerini Unutmadı

eskişehir müftülüğü emekli din görevlilerini unutmadı

Eskişehir İl Müftülüğü imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kur’an Kursu öğreticiliği görevlerinde bulunup son bir yılda emekliliğe ayrılan din görevlilerimizi unutmadı.
Onlarla kahvaltıda bir araya gelen İl Müftümüz Bekir GEREK, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti, birer teşekkür belgesi ile kitap hediye etti.
Programda konuşan İl Müftüsü Bekir GEREK; din görevlisinin emeklisinin olamayacağını, her ne kadar emekli olunsa bile din hizmetinin her zaman her yerde devam etmesi gerektiğini mihrapta, minberde ve kürsüde yine yer almaya devam etmelerini istedi. İl Müftüsü GEREK davete icabet eden emekli din görevlilerimize teşekkür etti.
Programa İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcıları, Odunpazarı Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN, Tepebaşı Müftüsü Gafur YILDIRIM ve emekli din görevlileri katıldı.