Gaziantep'de Sabah Buluşmalarımız Başladı Hamdolsun

sabah buluşmalarımız başladı hamdolsun

İlimiz Ali Topçuoğlu Camii'nde her Cumartesi ve Emine Konukoğlu Camiinde her Pazar günü düzenlenecek olan Sabah Namazı Buluşmalarının ilki bu hafta sonu gerçekleşti. Din görevlilerimizin namaz öncesi tilavet ettikleri Kur'an ile başlayan program, namazdan sonra salavat-ı şerife, tesbihatlar, sohbet, dua ve akabinde yapılan simit ikramı sona erdi.

Programa İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Müftü Yardımcıları, merkez ilçe Müftüleri katıldı. İl Müftümüz, sabah namazlarını kıldırdıktan sonra yaptığı sohbette özetle; Peygamber efendimizin (s.a.v), kış mevsimini müminin baharı olarak nitelendirdiğini hatırlatarak Bugünden itibaren Şehitkamil İlçemizdeki Ali Topçuoğlu Camimizde her Cumartesi, Şahinbey İlçemizdeki Karataş Emine Konukoğlu Camimizde de her Pazar günü düzenlenecek olan Sabah Namazı Buluşması programımıza “Bismillah” diyerek başlamış olmanın, bu manevi coşkuyu yaşamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Programın son duası Cumartesi günü Şehitkamil Müftüsü Feyyaz İDİN, Pazar günü de Şahinbey Müftüsü Mahmut ARCAKLIOĞLU tarafından yapıldı...