Giresun'da Değerlerimizi Kaybedince Savrulur Gideriz

değerlerimizi kaybedince savrulur gideriz

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İlimiz merkezde bulunan okulları  ziyaret etti.
İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, merkezde eğitim veren Cumhuriyet Ortaokulu, Kanuni Ortaokul, Şehit Zafer Konak Ortaokulu, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hurşit Bozbağ Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Kız İmam Hatip Lisesi, Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okullarını  ziyaret etti. 
İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Okul Müdürleriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğümüzün karşılıklı imza altına aldıkları protokol gereği okullarımızda yapılacak olan değerler eğitimine yönelik çalışmalar üzerinde karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

İl Müftümüz, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle  gelecek hedefleri üzerine sohbet eden İl Müftümüz; “Sevgili Gençler! Hız ve haz çağında yaşıyoruz. Gündemi takip etmekte zorlanır olduk. Kendinizi  bu güne göre değil, gelecek dünyaya göre yetiştirin. Milli ve manevi değerlerinizden ayrılmayın. Değerlerimiz bizi kıymetlendiriyor, anlamlandırıyor. Değerlerimizi kaybedince savrulur gideriz. Kendi medeniyetimize, kültürümüze her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Biz kalem medeniyetinin çocuklarıyız, kitap medeniyetinin çocuklarıyız. 
Buralarda aldığınız eğitim, geleceğinizi belirleyecektir. Buralarda geçirdiğiniz zamanın son derece kıymetli olduğunu hep akılınızda tutun. Ne yapıyorsanız iyi yapın, çok çalışın, düzenli ve tertipli bir çalışma hayatınız olsun. Maksadınız günü kurtarmak değil, geleceği kurtarmak olsun. Kısır döngülerle kendinizi meşgul etmeyin. Büyük hayalleriniz olsun. dedi.