Igdir'da "çanakkale şehitlerine" şiir Yarışması

"çanakkale şehitlerine" şiir yarışması

Müftülüğümüz tarafından   Liseler Arası Şiir Okuma Yarışmasının finali düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin 104’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy'un “Çanakkale Şehitlerine” şiirini en güzel şekilde seslendirebilmek için yarıştı.

Karaağaç Kampüsü Konferans Salonunda düzenlenen yarışmanın açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Mustafa Tekin gençlerin milli ve manevi değerlerin korunması açısından bu tür faaliyetlerin önemine değinerek yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Komisyon Başkanlığını İl Müftümüz Mustafa Tekinin yaptığı yarışmada Aralık Anadolu Lisesinden Elifnur Tazegül birinci, Tuzluca 100. Yıl Anadolu Lisesinden Eda Nur Gümüştekin 2. Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Doğan Kenç üçüncü oldu.

Yarışma sonunda Müftülüğümüz tarafından tüm yarışmacılara hediye takdim edildi.