Igdir'da Kur'an Kurslarımız Imam-hatip öğrencilerine Sahip çıkıyor

kur'an kurslarımız imam-hatip öğrencilerine sahip çıkıyor

Iğdır İl Müftülüğüne bağlı Ümmül Kur’a Kur’an Kursu öğrencileri tarafından Aralık ilçesi 8 Eylül Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine kışlık ayakkabı hediye edildi.

Hayırsever Kur’an Kursu öğrencileri tarafından tedarik edilen ayakkabılar İl Müftümüz Mustafa Tekin, İmam-Hatip Ünal Zaman, Kur’an Kursu Öğreticisi Melahat Demirhan Odan ve Kur’an kursu öğrencilerinin katılımıyla talebelere dağıtıldı.

Öğrenciler ile sohbet eden Müftü Tekin İmam Hatip okullarının önemine vurgu yaparak “İmam Hatip okulları şuan ülkemizde en güzel eğitimi alabileceğiniz okullardan biridir. Aynı zamanda mezun olduğunuzda ise Cumhurbaşkanlığından valiliğe, hakimliğe kadar birçok alanda görev alabilirsiniz. Bu görevlere yükselebilmek içinde öncelikle derslerinizde başarılı olmalısınız. Sizler yeter ki derslerinize çalışın, bizde sizler için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız“dedi.

Hediyelerini alan talebeler il Müftüsü Mustafa Tekin ve Kur’an Kursu öğrencilerine teşekkür ettiler.