Igdir'da şehitlerimiz Ve Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız Için Mevlit Okutulup Kurban Kesildi.

şehitlerimiz ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız için mevlit okutulup kurban kesildi.

İl Müftülüğümüz tarafından Ülkemizde son zamanlarda yaşanan Van ilimizdeki çığ felaketi, İdlib’ deki hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz, Elazığ ve Malatya depremi ve İstanbul’daki uçak kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okutulup, kurban kesildi.

Iğdır Merkez Camiinde düzenlenen programda öğlen namazından önce, Hatim duası ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Namazdan sonra ise Iğdır Valiliği tarafından kurbanlar kesildi. Programda İl Müftümüz Mustafa Tekin kısa bir konuşma yaptıktan sonra musibet ve şerlerin def-i, hayırların fethi için dualar etti. Kurban etleri Merkez Hafızlık Kur’an Kursuna ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Düzenlenen programa Vali Sn. Enver Ünlü, Vali Yardımcıları, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, İl Müftüsü Mustafa Tekin, Ehli Beyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder, STK Temsilcileri, Kurum Amirleri, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.