Il Müftülüğü'nden Sakarya üniversitesi'ne Ziyaret

il müftülüğü'nden sakarya üniversitesi'ne ziyaret

Sakarya İl Müftü Vekili Paşa BEKTAŞ, il müftü yardımcıları Faruk GÜNEŞ, Mehmet ŞAHİN ve Dr. Ravza CİHAN, Mevlid-i Nebî haftası çalışmalarından biri olan üniversite öğrencilerine yönelik umre ödüllü bilgi yarışmasının tanıtımı için Sakarya Üniversitesi’ne bir ziyarette bulundu.

İlk olarak Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN, ardından Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK ve son olarak Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet BOSTANCI makamlarında ziyaret edildi.

Umre ödüllü Mevlid-i Nebî gençlik yarışmasının anlatıldığı görüşmelerde, rektörlerimizi ve dekanımıza Başkanlığımız’ın “O’nun Gibi Yaşamak” kitabı hediye edildi.