Il Müftümüz Mevlüt Topçu'dan Hatay Payaslı şehit Jandarma Uzman çavuş Ensar Enes Ertaş'ın Aile Ocağını Ziyareti

il müftümüz mevlüt topçu'dan hatay payaslı şehit jandarma uzman çavuş ensar enes ertaş'ın aile ocağını ziyareti

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Şırnak’ta askeri aracın devrilmesi sonucu 01.05.2024 Çarşamba günü ebediyete uğurlanan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş’ın İlimiz Payas ilçesinde ikamet eden baba ocağında taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Müftü TOPÇU, şehidimize bir kere daha Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarette tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kuran-ı Kerim okundu. Ardından İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU tarafından tüm şehitlerimiz ve Ensar Enes Ertaş şehidimiz için dua edildi.