Isparta'da Dünden Bugüne Kadın Ve Değerlerimiz

dünden bugüne kadın ve değerlerimiz

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Isparta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan “Dünden Bugüne Kadın ve Değerlerimiz” konulu konferans 7 Mart 2019 tarihinde gerçekleşti.

Konferansa İl Müftü Yardımcısı Mevlüt ŞAHİNER, İl Müftü Yardımcısı Veysel KÜKREK, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Lütfü BÜYÜKSES ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İl Müftü Yardımcısı Mevlüt ŞAHİNER ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Lütfü BÜYÜKSES’ in açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından Dr. Halil İbrahim AKKUŞ “Dünden Bugüne Kadın ve Değerlerimiz” konulu konferansı verdi.

Büyük bir ilgi ile takip edilen program Sayın AKKUŞ’ a plaket takdimi ile sona erdi.