Isparta'da Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

kasım ayı personel toplantısı yapıldı

Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta Müftülüğü 2022 yılı Kasım ayı personel toplantısı İl Müftüsü Bayram Şahin’in başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

23 Kasım 2022 Çarşamba günü yapılan toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra İl Müftüsü Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı.

Öğleden önce erkek personelin, öğleden sonra kadın personelin katıldığı toplantıya Isparta merkezindeki İmam Hatip Ortaokul/Lise müdürleri de katılarak İmam Hatip Ortaokul/Liseleri ve müftülük isbirliğiyle yapılan projelerin daha verimli olması, öğrencileriin müftülük hizmetlerinden daha çok faydalanmaları konusunda fikir alış verişi yapıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Özay tarafından İmam Hatip Ortaokul/Liselerinin mevcut durumu hakkında sunum yapıldıktan sonra okul müdürleri İl Müftüsü Bayram Şahin’i makamında ziyaret etti.