Isparta'da Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

sabah namazı buluşmaları devam ediyor

Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Isparta İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları mutad olarak devam ediyor.

Gülistan, Mimar Sinan, Mevlana, Medine, Gülcü, İstiklal Mh. ve Cihad Camilerinde mutad olarak devam eden buluşmalardan 20 Kasım Pazar günü Cihad Camii'nde gerçekleştirilen buluşmaya İl Müftüsü Bayram Şahin, müftülük idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftü Bayram Şahin, yaptığı sohbetinde, Kıyamet ve Allah'ın arşının gölgesinde gölgelenecek olan yedi sınıftan bahsetti. Yedi sınıftan birisi olan; Allah'ın mescitlerine ve camilere kalbi bağlı adamlardan olmamız gerektiğinden yola çıkarak, camilerin sevilmesi, camilerde cemaat olunması, madden ve manen camilerin imar edilmesi ve cemaatin camilerdeki programlara katılması gerektiğini ifade etti.

Yapılan duanın ardından çorba ikramıyla program sona erdi.