İzmir'de Bölge Yarışmalarında Dereceye Giren Personele ödülleri Verildi

bölge yarışmalarında dereceye giren personele ödülleri verildi

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “XVII. Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” yarışmalarında dereceye giren görevlilerimize Müftülük makamında ödül töreni düzenlendi.

Kadınlar Hafızlık yarışmasında Karabağlar Şüheda Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Meryem Akbulut Akıncı'ya, erkekler Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Aliağa Veysel Karani Camii Müezzin-Kayyımı Mustafa Güneş'e ve erkekler Hafızlık yarışmasında Konak Güzelyalı Yeni Camii İmam Hatibi Ünal Şahin’e ödülleri İl Müftümüz Salih Sezik tarafından takdim edildi.