Kahramanmaras'da Elbistan Müftüsüne Hayırlı Olsun Ziyareti Ve Ilçe Müftüleri Toplantısı

elbistan müftüsüne hayırlı olsun ziyareti ve ilçe müftüleri toplantısı

ELBİSTAN MÜFTÜSÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ VE İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, yeni atanan Elbistan İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında İl Müftüsü Kotan, İlçe Müftüsü Yaşar’a hediye takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ardından, Nurhak İlçe Müftülüğüne geçerek ilçe müftüleri toplantısına katıldı. Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığından gelen talimatlar, personele ilişkin hususlar, yapılacak faaliyetler ve hizmetler istişare edildi.

Toplantıdan sonra İl Müftüsü Kotan gençlerle bir araya gelerek hasbihal etti. Gençlerle yapılan bu buluşmada dinî ve toplumsal konular ele alındı ve gençlerin soruları cevaplandırıldı.

Ardından yapılması planlanan camilerin yapılması planlanan mekanlarına keşif gezisinde bulundu.

Aynı gün içinde İl Müftüsü Kotan, depremde vefat eden vatandaşımızın ailelerini ziyaret etti. Ziyarette depremde vefat eden vatandaşlarımız için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.