Karabük Müftülüğü Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Yapıldı.

yaz kur'an kursu kapanış programı yapıldı.

17.08.2018 YAZ KUR’AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI.

Merkez Çamlık Camiinde gerçekleşen programa İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma DANIŞMAN, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci ve velilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Sayın İlyas YILMATÜRK yaptığı konuşmada; Yaz Kur’an Kurslarının öneminin her geçen gün daha da arttığını, öğrencilerimizin sıcak yaz günlerinde bu kurslara gelmelerinin takdire şayan olduğunu belirterek, yeni eğitim ve öğretim yılında Seçmeli Kur’an-ı Kerim ve Hz. Muhammed’in Hayatı derslerinin seçilmesi konusunda tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin özenle hazırladığı programın icra edilmesinden sonra çocuklara yapılan hediye ve ikram sonrası program sona erdi.