Karabük'te Il Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun Başkanlığında, Il-ilçe Gençlik Koordinatörleri Ve Manevi Danışmanlarımız Ile Istişare Toplantısı Düzenlendi

il müftümüz sayın ercan aksu'nun başkanlığında, il-ilçe gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlarımız ile istişare toplantısı düzenlendi

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun başkanlığında, İl-İlçe Gençlik Koordinatörlerimiz ve Manevi Danışmanlarımız ile 2022 Ekim Ayı İstişare Toplantısı düzenlendi.

İl Müftülüğümüz konferans salonunda düzenlenen istişare toplantısına; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Mahmut Emin, Din Hizmetleri Şube Müdürümüz, Din Hizmetleri ve Eğitimi Kısım Şefimiz, İl-İlçe Gençlik Koordinatörlerimiz ve Manevi Danışmanlarımız katıldı.

İstişare toplantısında; Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılmış olan etkinlikler değerlendirilerek, yapılması planlanan faaliyetler istişare edildi.