Kars'ta Hafızlar Belge Aldı
kars'ta hafızlar belge aldı
Kars Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.
Kars İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayarak mezun olan öğrenciler için İl Müftülüğünde Belge Takdim Töreni düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2022 yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olan öğrencilere, belgelerini İl Müftüsü Hamza Bayram takdim etti.
Öğrencileri tebrik eden Müftü Bayram, Kur'an kurslarımızda hafızlıklarınızı tamamlayarak girdiğiniz sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesini almaya hak kazanan sizleri tebrik ediyorum. Şüphesiz Kur’an-ı biz indirdik onun muhafızı biziz buyuruyor Rabbimiz. Bu müjdeye sizler nail oldunuz. Bundan sonraki süreçte de İnşaalah sizler ömrünüzün sonuna kadar hafızlığınızı muhafaza edecek ve Kur’ana hizmet edeceksiniz. Şimdi onu hıfz ettiniz. Bundan sonra anlamak ve yaşamak için mücadele edeceksiniz.” dedi.
Tören, hafızlara verilen çeşitli hediyelerle son buldu.