Kars'ta Müftülüğümüzce Ramazan Ayı Tanıtım Standı Açıldı

müftülüğümüzce ramazan ayı tanıtım standı açıldı

Kars İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından il müftülüğümüzün Ramazan ayı faaliyetlerinin duyurulması ve şubemizin faaliyetleri ile hizmetlerinin tanıtımının yapılması amacıyla stand açıldı.

Faikbey Caddesi Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı önünde açılan stantta vatandaşlara 2023 yılı Ramazan imsakiyesi başta olmak üzere çeşitli hediyeler ve ramazan şerbeti ikramında bulunuldu.

Ayrıca stantta görevliler tarafından ziyaretçilere başkanlığımız tarafından bu sene Ramazan ayının teması olarak belirlenen “Ramazan ve Dayanışma” konusu kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği standa ziyaret gerçekleştiren Kars İl Müftüsü Hamza Bayram ve eşi Sibel Bayram hanımefendi, stantta görev alan personele teşekkür etti.

Ziyaretçiler, Başkanlığın ve müftülüğün Ramazan ayı faaliyetleri hakkında verilen bilgilendirmelerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.