Kars'ta Tdv Gençlik Kollarından Sınava Hazırlanan Depremzede Gençlere Ziyaret

tdv gençlik kollarından sınava hazırlanan depremzede gençlere ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları tarafından Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde ağır yıkımlara sebep olan depremlerden etkilenerek ilimizdeki KYK yurtlarında misafir edilen depremzede öğrencilere ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyarette 8 ve 12. sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık sürecinde destekçi olmak amacıyla ihtiyaçları olan YKS hazırlık kitapları ve yardımcı kaynaklar hediye edildi.

İl müftüsü Hamza Bayram, “TDV Gençlik kollarımız deprem bölgesinden gelen öğrenci kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve onlarla muhabbet ederek bir nebze olsun sınava hazırlık sürecinde destekçi olmak adına ziyarette bulundular. Aynı zamanda ziyarette gençlik kollarımız tarafından öğrencilerimize ihtiyaç duydukları YKS hazırlık ve yardımcı kaynak kitaplar hediye edildi. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Gençlik Kollarımıza yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Depremin sıkıntılarını hep birlikte atlatacağız.” dedi.