Kilis'de Gençliğe Değer Eğitim Kampı Kapanış Programı Düzenlendi

gençliğe değer eğitim kampı kapanış programı düzenlendi

Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonuyla 20-22 Ocak tarihleri arasında 12-14 yaş ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen Gençliğe Değer Eğitim Kampı kapanış programı ile sona erdi.

Mehmet Pişkin Yatılı Erkek Kur’an kursunda düzenlenen kampa katılan ortaokul öğrencileri için üç gün boyunca Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Değerler Eğitimi, cemaat ile namaz bilinci, çeşitli atölye ve etkinlikler, akıl ve zeka oyunları, futbol, basketbol, Okçuluk, masa tenisi, santraç vb. turnuvaları, bilgi yarışmaları, sinema gösterimi, kültür gezilerinin gerçekleştirildiği yoğun bir program düzenlendi.

Kampın kapanış programına katılan İl Müftüsü Alettin Bozkurt gençlere ve velilere teşekkür ederek şunları dile getirdi,” Sevgili gençler burada üç gün boyunca manevi danışmanlarımız ve gençlik koordinatörü hocalarımızın riyasetinde çeşitli etkinliklerle güzel ve faydalı bilgiler öğrendiniz. İnşallah bu bilgiler sayesinde geleceğinizi şekillendirecek ve hayatınız boyunca size rehberlik edecek kararlar alacaksınız. Kilis İl Müftülüğü olarak bu tür etkinliklerde sizin için elimizden gelen her desteği vermeye hazırız. Sizleri kampa gönderen velilerinize de ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Program sonunda öğrencilere Kilis Müftüsü Bozkurt tarafından bilgi yarışmasında dereceye girenlere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.