Kirikkale'de Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Dumlupınar Cami Spor Kulübünü Ziyaret Etti

kırıkkale valisi yunus sezer dumlupınar cami spor kulübünü ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer İl Müftüsü Şahin YILDIRIM ile birlikte, ' Gençlik hem Sporda hem de Camide' projesi kapsamında kurulan Dumlupınar Camii Spor Kulübünü ziyaret etti.

Spor kulüplerinin bir amaç değil bir araç olduğunu kaydeden Vali Sezer Önemli olan bir ışık yakmak, önemli olan kalplere iyilik tohumu atmak. Bir işi sadece görev olduğu için yapan, uyuşturucuya bulaşıp kendini de toplumu da zehirleyen, hırsızlık yaparak insanların canını yakan, geleceğimizi karartan, sokaklarda serseri gibi gezen gençlerimizin, çocuklarımızın durumundan ruhen bir sorumluluk duymayan kişilerin kendine faydası olmadığı gibi topluma da bir faydası yoktur.

İmamlarımız, öğretmenlerimiz, muhtarlarımız, cami derneklerimiz, gençlik sporumuz bu işi kendisine bir vazife, bir sorumluluk olarak görüp herkes kendi sokağına kendi mahallesine sahip çıkmalı.

Bütün mahallelerimizde, bütün sokaklarımızda gençlerimize, çocuklarımıza birlikte sahip çıkacağız. dedi.

Ziyarette Yenimahalle muhtarı Mirzali Tarlabölen de hazır bulundu.