Kirklareli'de Istanbul Müftüsü Göreve Başladı.

istanbul müftüsü göreve başladı.

İstanbul Müftüsü Prof.Dr.Mehmet Emin Maşalı düzenlenen merasimle göreve başladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş hocamızın teşrif ettiği merasime , İstanbul Eski Müftüsü Prof.Dr.Hasan Kamil Yılmaz , eski İstanbul müftüsü Prof.Dr.Mustafa Cağrıcı, Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali Bardakoglu katıldı.
Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı tören Beykoz Vaizi Soner Çelebinin sunumu ile başladı.İmam -hatip Ekrem Nalbant'ın okuduğu Kur'an tilavetinin ardından protokol konuşmaları yapıldı.
İstanbul Müftüsü Prof.Dr.Emin Maşalı nakl-i selim, akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim tarzımız olacak dedi.
İl Müftümüz Hüseyin Demirtaş'ın da katıldığı merasime çevre il müftüleri, ilçe müftüleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.